Verdenskongressen for helse og sikkerhet 2014 vant pris

Verdenskongressen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen 2014, har vunnet en egen pris, nemlig BlachReport Event Award 2015, i bedriftsarrangement kategorien. Hvert år nomineres flere arrangementer og i år vant altså kongressen som også Mediefestivalen var en del av i 2014. Kongressen vant også komfortabelt, fordi juryen og deltakerne ga kongressen hele 45,04 av 50 mulige poeng. Aldri før i historien har en BEA Awards vinner blitt tildelt så mange poeng i denne kategorien.

Nyskapende, spennende og stimulerende var lovordene fra deltakerne. Nesten 4000 deltok på Verdenskongressen for helse og sikkerhet i 2014 som ble av holdt i Frankfurt i august i fjor.
Juryen kunne lese opp at kongressen hadde skapt nye former for dialog, og ikke minst event­formatet var nyskapende. Kongressen fikk også ros for å ha med elementer som avslapning og rekreasjon, noe som ble sett på som bærekraftig og en ny opplevelse for deltakerne.

Videre skriver juryen at de ulike elementene i kongressen var flott sammensatt og det var en rød tråd gjennom hele arrangementet. Det var ingen tvil om at alt var meget godt planlagt og det tekniske som høyttalere og lyd var kun en fryd for øret. Spesielt utformingen av den Internasjonale Mediafestivalen for forebygging, som var en del av kongressen, imponert deltakerne med sin autentiske kino og teateratmosfære står det videre i begrunnelsen.