Ministrere og næringslivstopper: Vi elsker forebygging!

Mediefestivalen for forebygging ble besøkt av både ministere og næringslivstopper fra hele verden. Denne Verdenskongressen vil være annerledes, annonserte Errol Frank Stoové, da han holdt åpningstalen. Det ble den også, skal vi tro deltakerne, som alle var enige om en ting på den siste dagen, – Vi elsker forebygging!

Errol Frank Stoové er president i den internasjonale organisasjonen Social Security (ISSA), og satte standarden i sin åpningstale da han ønsket de 3890 deltakerne fra hele 143 land velkommen, og lovet at kongressen og Mediefestivalen skulle bli annerledes.

Høytstående gjester fra både politikk og næringsliv var til stede på arrangementet, inkludert den tyske arbeidsministeren Andrea Nahles, den finske helseministeren Laura Räty, statssekretær for Arbeidsdepartementet i Singapore Hawazi Daipi, og Xu Shaochuan, som er viseminister i State Administration of Work Safety, i Kina. Det faktum at de kom helt til Frankfurt viser hvor viktig tema for sikkerhet og helse har blitt i det politiske arbeidet. Innledere åpnet opp for nye måter å se på temaet, og staket ut de materielle rammene for Verdenskongressen for helse og sikkerhet 2014. Blant de som holdt viktige foredrag var Dr. Natalie Lotzmann, leder for Global Health Management i SAP, Chong Meng Tan, konsernsjef i PSA International i Singapore.

Alle var enige, vi elsker forebygging og hva det gjør for ansatte og deres familier rundt i hele verden. Det skal være trygt å gå på arbeid, og du skal kunne forvente at alle kommer hjem.