Hvordan se bra ut

Alle har et ønske om å se bra ut, det skal vi ikke legge skjul på. Vi lever i en utseendefiksert verden, og hvordan vi ser ut spiller virkelig en rolle i hverdagen, enten vi vil det eller ikke. Heldigvis er det slik at vi alle kan se bra ut.

I Norge er det stadig et økende ønske om å se bra ut. Det er stor debatt om kroppspress og en stadig mer overfladisk verden. VI trenger derimot ikke å legge oss under kniven for å se bedre ut. Mye handler om hvordan vi tar vare på oss selv.

Ta vare på deg selv

Her snakker vi ikke om turer til hudlegen, falske negler, botox eller voldsom trening. Ved å ta vare på oss selv mener vi å spise bedre, vaske hud og hår, stelle øyenbrynene og kle seg godt. Et velstelt menneske vil alltid bli tatt mer seriøst, og vil mest sannsynlig være mer komfortabel med seg selv.

Kle deg bra

Den siste moten er ikke nødvendig for å kle seg bra. Det viktigste er å finne klær du selv er komfortabel med og som passer kroppsformen din. Noen kler slengbukser, andre gjør det kanskje ikke like godt. Enkelte kan rocke en bakkelang kjole med frynser, andre kler best en kortere kjole som fremhever beina. Slik er det bare. Test ut komfortsonen og finn ut hva som passer deg, din kropp og din personlighet!

Strål selvtillit

Selvtillit er ikke noe alle blir født med. Mange sliter med å finne selvtilliten, og må konstant jobbe med dette. Selvtillit og et godt selvbilde er noe av det vakreste man kan finne i et menneske og dette vil vises på ditt ytre. Både terapi, en coach, og det å kaste seg ut i sosiale situasjoner kan hjelpe deg med din selvtillit.